• Homepage
  • Despre CSVD
  • Servicii
  • Portofoliu 360°
  • Galerie foto
  • Contact
Logo CSVD
Despre CSVD

CSVD produce imagini panoramice (360° şi/sau parţiale) de excelentă calitate, pentru tururi virtuale, aplicaţii multimedia online şi/sau offline, tipărituri, etc.

Realitatea virtuală este o tehnologie de ultima oră, cu ajutorul căreia se poate prezenta în mod realist şi estetic, infrastructura, serviciile şi produsele oferite, fie că este vorba de un hotel, resort, restaurant, spital sau orice tip de proprietate imobiliara. Sistemul de panoramare de 360°, spre deosebire de fotografierea tradiţională, prezintă întreg mediul care înconjoară privitorul, şi nu doar in plan orizontal, ci şi deasupra şi dedesubtul punctului de privire – lucru ideal atunci când o simplă fotografie nu poate arăta în mod complet, cât de frumos sau interesant este un loc.

Dorim ca vizitatorii să poata experimenta un mediu imersiv care se invecinează cu „a fi acolo”. Serviciile noastre au ca tinta urmatoarele industrii, fără a se limita doar la: turism, imobiliare, hoteluri, pensiuni, restaurante,  educaţie, arhitectură, design interior, agenţii de mediu, advertising, şi lista se poate lungi la nesfârşit.

Totodată promovam imaginea României în lume şi pe plan local. Locuri interesante şi frumoase, cu încărcatură istorică, culturală sau turistică, evenimente şi peisaje care işi vor arata adevăratul potenţial, doar beneficiind de avantajele imaginilor imersive.

Cu toate că imaginile imersive sunt de cele mai multe ori prezente în tururi virtuale pe web, folosim aceleaşi tehnologii şi metode de lucru pentru a genera fotografii impresionante, cu unghiuri de cuprindere extra-larg. Acestea au o largă arie de aplicabilitate, începând cu advertising, marketing şi până la suveniruri aducatoare de venit.

CSVD este localizată în Bucureşti, dar poate acoperi orice loc din ţară.