• Homepage
  • Despre CSVD
  • Servicii
  • Portofoliu 360°
  • Galerie foto
  • Contact
Logo CSVD
Despre CSVD

Având în spate o experienţă de peste 5 ani de zile în domeniu, combinată cu o foarte bună cunoaştere a mediului interactiv şi online, CSVD vă oferă următoarele servicii la standarde de calitate.

Fotografie panoramică

Fotografia panoramică este o tehnică de fotografiere care capturează imagini cu un unghi de cuprindere excepţional de mare. Metoda cea mai răspândită în ziua de azi este "lipirea" mai multor cadre (fotografii) realizate în succesiune, astfel încât ele să acopere întreg obiectivul dorit, rezultând o imagine foarte lată (sau înaltă, daca subiectul este dezvoltat pe verticală). Diferenţa faţa de folosirea unor lentile ultra-wide, este că în acest fel se pot realiza imagini de dimensiuni foarte mari putând ajunge la ordinul de gigapixeli. Acest lucru permite tipărirea fotografiilor panoramice la dimensiuni foarte mari, păstrându-se o rezolutie şi o calitate foarte bună.

CSVD360° - Panorame de 360°

Servicul de fotografiere de 360° pe care îl furnizăm, oferă o prezentare estetică şi realistică a unui hotel, pensiuni, spital, club, proprietate imobiliară, infrastructură industrială, produs sau serviciu, pentru siteuri de web, prezentări pe CD, generând un răspuns rapid din partea vizitatorilor. Spre deosebire de fotografierea clasică, CSVD360 oferta o perspectivă imersivă complet interactivă de 360°. Vizitatorii pot cu uşurinţă să vizualizeze orice unghi, favorizând apoi o decizie pozitivă şi rapidă.
Studii recente au arătat ca panoramele şi tururile virtuale de 360° promit cu 45% mai multe vânzări, comparativ cu alte medii, ca fotografia clasică sau filmările video.
Pentru a vă forma o idee, iată o listă rezumând câteva din principalele sectoare de activitate ce pot beneficia de pe urma tururilor virtuale şi a panoramelor de 360°:

Auto Fabricanţi de automobile, Dealeri de automobile.
Artă Galerii de arta, Expoziţii, Portofolii de artişti.
Construcţii Arhitecţi, Designeri de interior.
Educaţie Şcoli, Licee, Universităţi
Mediu Rezervaţii naturale
Industrial Fabrici, Diverse instalaţii industriale
Cultură Muzee, Locuri istorice
HORECA Hoteluri, Restaurante, Cluburi, Fitness, etc
Medicină Spitale, Clinici, Laboratoare, Cabinete stomatologice
Imobiliare Agenţii imobiliare, Case de vacanţă
Retail Malluri, Promoţii de magazine noi, Cataloage web.
Servicii Centre de conferinţe, etc
Sport Stadioane, Arene, Evenimente
Turism Agenţii de turism, Hoteluri, Pensiuni
Transport Operatori şi fabricanţi de trenuri, avioane, nave, Aeroporturi, Gări, Porturi
Tururi Virtuale

Tururile virtuale sunt alcatuite dintr-o serie de panorame de 360° legate între ele prin hotspoturi (zone senzitive), ce permit trecerea dintr-o panorama în alta. Dar aceasta este forma cea mai simplă de tur virtual.
În trecut, tururile virtuale erau de dimensiuni mici, de calitate scăzută, slabe reprezentări a locațiilor, cu panoramări limitate doar in plan orizontal.

Tururile noastre sunt fullscreen, rezoluție mare, cu imagini clare, ce oferă vizitatorilor o impresie corectă a spațiului și a profunzimii unei locații.
Într-un tur se poate adauga sunet şi muzică, galerii de imagini statice, video, elemente interactive, hărţi senzitive, etc. Ele se pot constitui în adevărate experienţe multimedia interactive.
Tururile pot beneficia de interfaţă de navigare şi layout personalizat, integrate in siteuri existente sau pot urmări o linie vizuală definită de identitatea unui brand.
Aceste tururi se pot constitui şi în CDuri de prezentare offline (descarcă turul Hotel Vega - aprox. 27Mb), sau în kioskuri interactive.
Aflați mai multe despre ce sunt tururile virtuale și aplicațiile lor!

Fotografie arhitecturală şi de interior

Complementar serviciilor de fotografiere panoramică, CSVD oferă si fotografiere de interior şi arhitecturală. Sunt situaţii când clienţii noştri doresc să aiba la dispoziţie o serie de fotografii pentru a fi folosite pentru materiale tipărite, broşuri sau pliante, precum şi pentru a imbogăţi experienţa vizuală oferită vizitatorilor unui site sau a unei prezentări multimedia, cu o serie de imagini adiţionale, detaliate sau realizate din unghiuri neobişnuite.

Fotografie de produse, ObjectVR și Object3D

Oferim și astfel de servicii prin intermediul Studio360.